Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ-ΖΩΦΡΙΑ.ΔΙΕΚΟΠΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΔΑ




Σοβαρά επεισόδια στο Ακράτητος – Ζωφριά – Διέκοψε στο 82′ ο διαιτητής που δέχθηκε επίθεση!!Λόγω σοβαρών επεισοδίων διεκόπη στο 82’  ο αγώνας Κυπέλλου  του Ακράτητου με τη Ζωφριά και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η Ζωφριά στο 81’ σκόραρε με τον Κουμουλίδη κάνοντας το 2-1. Από κει και πέρα σύμφωνα τα όσα έχει γράψει ο διαιτητής Μεντής στο φύλλο αγώνος σε κείνο το λεπτό αποβλήθηκε Γιώργος Μαύρος(2η κίτρινη-ειρωνικό χειροκρότημα στην απόφαση του διαιτητή).

Μετά την αποβολή ο Μαύρος κινήθηκε απειλητικά στο διαιτητή λέγοντας « θα σε σκοτώσω, θα σε περιμένω μετά το τέλος του αγώνα». Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά μέχρι να απομακρυνθεί ο παίκτης και στο 82’ με την επανέναρξη,  από φιλάθλους που δεν φόραγαν διακριτικά, αλλά υποστήριζαν κατά τη διάρκεια του ματς τον Ακράτητο πετάχτηκε μπουκάλι μπίρας προς τον βοηθό Οικονόμου χωρίς όμως να τον πετύχει.
Έπειτα από αυτό και όπως συνεχίζει ο ρέφερι στο φ.α. το διαιτητικό τρίο κινήθηκε προς τα αποδυτήρια καθώς διεκόπη εκ νέου το παιχνίδι και τους προσέγγισαν απειλητικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ακράτητου Μαύρος Γιώργος και Γκότσης Αριάν. Ο  πρώτος κινούνταν συνεχώς απειλητικά βρίζοντας  και τον συγκρατούσαν οι συμπαίκτες του, ενώ ο δεύτερος γρονθοκόπησε στο πρόσωπο το διαιτητή Μεντή, ο οποίος μόλις έφτασε στα αποδυτήρια αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα.
Για την ιστορία οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με φάουλ του Μαύρου(51’), ενώ η Ζωφριά είχε ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο με τον Λάζο(63’).
Πλέον το λόγο για τη τύχη του ματς έχει η ΕΠΣΔΑ…
stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου