Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Θρίαμβος της Ομάδας Σκακιού του ΔΗ.ΚΕ.Π Άνω Λιοσίων

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έγραψε το μία αιωνιότητα και μία μέρα. Ο Δικός μας Παναγιώτης Σαραντόπουλος έγραψε το μία νίκη και μία κατηγορία. Το ΔΗΚΕΠ είναι και επισήμως στην επόμενη κατηγορία (ΠΟΑ) για το αθλητικό έτος 2015 κατακτώντας την 1η θέση στην Β εθνική μία αγωνιστική πριν από το τέλος της διοργάνωσης.

Η Νίκη της Κυριακής παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς ότι παίζαμε με ένα Κορωπί που αγωνίστηκε με πάθος διεκδικώντας και αυτό με την σειρά του μία από τις θέσεις ανόδου. Το σκορ ήταν 4.5 - 4.5 και αθλητής της ομάδας μας Παναγιώτης Σαραντόπουλος έπρεπε να συνεχίσει μόνο για την νίκη. Η θέση του ήταν εμφανώς καλύτερη αλλά για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα έπρεπε πρώτα να νικήσει το άγχος του, την πίεση χρόνου, αλλά και την αρνητική ψυχολογία. Τελικά πήρε την νίκη και έδωσε το σύνθημα για να ξεκινήσει η γιορτή.

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό μέρος ή ομάδας έκανε 3 ισοπαλίες με τους Γεωργίου Μαργαρίτη Κορρέ, και 3 νίκες με τους Κ. Κεσόγλου, Τζέμη Α και Λουκίσα Δ. Οι αναπτυξιακές μας σκακιέρες έδωσαν για άλλη μία φορά την νίκη στην ομάδα. Άτυχη στιγμή είχαν οι Μουρτζούνη, Κουφουδάκης και Λουκίσα Δανάη που δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου