Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Ο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων παρόν στην κοινωνία και πάντα αρωγός στους συμπολίτες μας, στα παιδιά, στις οικογένειες που θέλουν τη βοήθεια όλων μας
Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου 2015, αμέσως μετά τις ευλογίες της εκκλησίας στο κολυμβητήριο της πόλης μας ο Άλμπατρος εκπλήρωσε το χρέος του στην τοπική κοινωνία.
Ξεχωριστή υπήρξε και η στιγμή που ο κολυμβητικός σύλλογος «Άλμπατρος» πρόσφερε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, τσάντες με σχολικά είδη, για οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Η δράση δεν είναι αποσπασματική και δεν γίνεται μόνο με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο Άλμπατρος Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Αθλητική Εκπαίδευση Φυλής έχει εξασφαλίσει προμηθεύει τη γραφική ύλη σε 10 οικογένειες μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς 2015-2016. Η διάθεση του παραπάνω υλικού αποτελεί μόνο την αρχή της δράσης.
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Αθλητική Εκπαίδευση Φυλής ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Κολύμβησης Άλμπατρος Άνω Λιοσίων για την πολύμηνη συνεργασία που οδήγησε στην δωρεά/προμήθεια των σχολικών ειδών και τροφίμων σε δομές αλλά και ξεχωριστά σε συμπολίτες μας.
Μένουμε ζούμε αναπνέουμε και μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας σε αυτό το δήμο και έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουμε όλοι μαζί όρθιοι, ο Άλμπατρος σύσσωμος θα είναι όπως πάντα εδώ, παρόν και πάντα πρώτος.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον προπονητή και τις αθλήτριες και τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος που μας κάνουν περήφανους επί σειρά ετών που με την παρουσία τους σε κάθε εκδήλωση του δήμου, μας κάνουν περήφανους όπως περήφανους μας κάνουν κάθε φορά στις πισίνες της Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης. Έτσι και φέτος έλαμψαν στα αγιασμένα νερά τις πισίνας στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου