Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ



ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΑΟ. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Σας καλωσορίζουμε στο αρχαιότερο ελληνικό άθλημα. Τo άθλημα των ολυμπιονικών, την ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΠΑΛΗ.
Ένα από τα πολλά που θα έπρεπε να γνωρίζουμε για αυτό το ιστορικό άθλημα, είναι η προσφορά του στον ελληνικό πολιτισμό. Η ελληνορωμαϊκή ενισχύει την ευγενή άμιλλα μεταξύ των συναθλητών καθώς και τους συναισθηματικούς δεσμούς δάσκαλου-μαθητή, οι οποίοι βασίζονταν σε αμοιβαίο σεβασμό.
Είναι γνωστό επίσης το γεγονός ότι η ελληνορωμαϊκή πάλη είναι το μέσο ενδυνάμωσης και σωστής εκγύμνασης των νέων. Πολλοί δε επιστήμονες προτείνουν την εκπαίδευση των παιδιών από την ηλικία των 6 ετών έτσι ώστε να μπορέσουν τα παιδία να αναπτύξουν ένα σωστό και υγιή χαρακτήρα.
Γιατί λοιπόν να ασχοληθεί κάνεις με την ελληνορωμαϊκή πάλη!Για πολλά παιδία ο αθλητισμός είναι το μέσο απόκτησης ενός υγιούς και καλογυμνασμένου σώματος.Για εκείνα όμως τα παιδία όπου ο αθλητισμός σημαίνει κάτι παραπάνω από απλή γυμναστική, η ελληνορωμαϊκή πάλη προσφέρει μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής, η όποια έχει μείνει αναλλοίωτη στο περάς των αιώνων. Ο αθλητής ο όποιος παλεύει για να ανακαλύψει όλες τις δυνατότητες και πτυχές του εαυτού του είναι εκείνος ο αθλητής που θα καταφέρει να διακριθεί και να φτάσει ψηλά.
Εμείς λοιπόν είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και δηλώνουμε έμπρακτα το παρόν μας με αθλητικές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο έτσι ώστε να νιώθουμε εν μέρει άξιοι συνεχιστές της ιστορίας μας.
Θα μας βρείτε στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης Ανω Λιοσίων καθημερινά απο τις 18:00 - 22:00 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου