Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ TAEKWONDO ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ

Λουκέτο στο χώρο όπου συστεγαζόταν ο σύλλογος Φλόγα Πρωταθλητών στη Φυλή έβαλε ο αθλητικός οργανισμός του δήμου, αφήνοντας εντελώς ξαφνικά στον αέρα περίπου 20 παιδιά. Τα 4 από αυτά ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πρωτάθλημα παίδων στο ΤΑΕ KWO DO που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα στο κλειστό της Πάλης και ήδη έχουν μείνει πίσω το πρόγραμμα και οι προπονήσεις, γεγονός που έχει εξαγριώσει όλους τους γονείς.
Κλειστό το χώρο ΘΕΑ στη Φυλή, όπου προπονούνται τα τμήματα του ΕΠΟΣ Φυλής (τοξοβολία, αναρρίχηση), τμήμα kick Boxing και τα παιδιά του τμήματος ΤΑΕ KWO DO του συλλόγου Φλόγα Πρωταθλητών βρήκαν, χωρίς καμία προειδοποίηση, γονείς και προπονητές την Πέμπτη, ημέρα κατά την οποία πηγαίνουν τα παιδιά τους στην προπόνηση.
Η αρχική τους αναστάτωση μετατράπηκε σε έκπληξη όταν ενημερώθηκαν ότι δε θα μπορέσουν να προπονηθούν ξανά στο συγκεκριμένο χώρο και στη συνέχεια σε οργή, όταν διαπίστωσαν ότι στη ΘΕΑ θα παρέμεναν τελικά τα υπόλοιπα τμήματα, δηλαδή τα τμήματα του ΕΠΟΣ Φυλής και το Kick Boxing.
Η δικαιολογία για το κλείσιμο του τμήματος ΤΑΕ KWO DO στη Φυλή ήταν, επισήμως, ότι ο χώρος ΘΕΑ θα ξενοικιαστεί για οικονομικούς λόγους. Όμως, στον ΕΠΟΣ Φυλής και στο Kick Boxing ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής έδωσε τη δυνατότητα να παραμείνουν εκεί, μέχρι να μπορέσει να δημιουργηθεί αναρριχητική πίστα σε κάποια από τα δημοτικά κτίρια.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το θέμα δεν συζητήθηκε και δεν αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού, το οποίο είναι το μόνο αρμόδιο να πάρει τέτοιες αποφάσεις.ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου