Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH WRESTLING Ο ΑΟ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Με 2 αθλήτριες της ομάδας Νεανίδων την  Ηλιάδη Πηνελόπη και την Αχμέτ Αιντα συμμετέχει ο ΑΟ ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παλης στην άμμο που γίνεται στην Κατερίνη στις 3-4-5-6 Ιουλίου.Μαζί τους η διεθνής διαιτητής Παυλίνα Γεωργίου και ο ακούραστος προπονητής Αντρέας Χριστοδουλάκης


Θάλασσα, ήλιος και πάλη πάνω στην άμμο. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα beach wrestling όλων των ηλικιακών κατηγοριών που άρχισε σήμερα στην Κατερίνη με την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναμένεται να προσφέρει εντυπωσιακές μονομαχίες με άρωμα καλοκαιριού.
Στην παραλία της Κατερίνης θα διεκδικήσουν μετάλλια για στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων, ανδρών – γυναικών, περίπου, 200 αθλητές και αθλήτριες από 20 χώρες. Ήδη, στην όμορφη πόλη της Πιερίας έχουν φτάσει οι πρώτες αποστολές. Παλαιστές , προπονητές και συνοδοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι τόσο από τις αθλητικές εγκαταστάσεις όσο και από την περιοχή.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα με τους προκριματικούς και τους τελικούς σε παίδες και κορασίδες. Στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Ίδρυμα «Μέγας Αλέξανδρος» η Τελετή Έναρξης, την οποία θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Κατά τη διάρκεια της Τελετής θα τιμηθεί η οικογένεια Ποικιλίδη για την προσφορά της στον αθλητισμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου