Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τα «χρυσά» κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων

Μια ακόμα επιτυχία κατέγραψαν τα «χρυσά» κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του 2ουΛυκείου Άνω Λιοσίων με την πρόκρισή τους στις 4 καλύτερες ομάδες, πρόκριση που τους δίνει το εισιτήριο για τελική φάση του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος το οποίο φέτος διεξάγεται στη Λάρνακα της Κύπρου, από τις 30 Μαρτίου, μέχρι τις 4 Απριλίου 2015.
Η ομάδα των Γιώργου Κάββουρα και Νίκου Βαρβαρίγου διαθέτει εξαιρετική ψυχολογία και δύναμη ενώ εμφανίζεται πανέτοιμη αγωνιστικά να κάνει την «έκπληξη». Τα κορίτσια που συμμετέχουν σε αυτήν είναι και από τις τρεις τάξεις του Λυκείου, γεννηθείσες τις χρονολογίες 1997,98 και 99.
«Είναι καλή ομάδα αλλά κυρίως είναι «ψυχάρες». Έχουν δύναμη, θέληση, ξέρουν τι θέλουν και τα δίνουν όλα προκειμένου να το κερδίσουν» τονίζει στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, ο διαχρονικός αρχιτέκτονας της ομάδας και ένας εκ των δυο μελών το προπονητικού team Γιώργος Κάββουρας. Ο ίδιος μαζί με τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Νίκο Βαρβαρίγο, εδώ και πολλά χρόνια, είναι οι δημιουργοί του αθλητικού θαύματος που συντελείται με πρωταγωνιστή την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του σχολείου.
Το ίδιο συμβαίνει και φέτος, οπότε τα κορίτσια του 2ου Λυκείου πάνε στην Κύπρο ως αουτσάιντερ αλλά αποφασισμένες να κάνουν το καλύτερο. «Η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα. Υπάρχει ομαδικότητα, πάθος και, επίσης, τα κορίτσια διαθέτουν τεράστια ψυχικά αποθέματα. Θέλουμε να επιστρέψουμε με το κύπελλο αλλά κυρίως πάμε για το καλύτερο και προς αυτή τη κατεύθυνση δουλεύουμε» σημειώνει ο κ. Κάββουρας.
Να σημειωθεί, ότι το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδας – Κύπρου διεξάγεται κάθε χρόνο ενώ ακολουθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται κάθε δυο χρόνια και στο οποίο ελπίδα και ευχή όλων είναι να προκριθεί η ομάδα του 2ου Λυκείου Άνω Λιοσίων.

γυναικεία ομάδα, μπάσκετ, 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, πρόκριση, πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, Κύπρος, Γιώργος Κάββουρας
Φωτό από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας, κατά τον οποίο νίκησε το Λύκειο Βούλας με σκορ 75-16!
γυναικεία ομάδα, μπάσκετ, 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, πρόκριση, πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, Κύπρος, Γιώργος Κάββουρας
Γιώργος Κάββουρας
γυναικεία ομάδα, μπάσκετ, 2ο Λύκειο Άνω Λιοσίων, πρόκριση, πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, Κύπρος, Γιώργος Κάββουρας
Νίκος Βαρβαρίγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου