Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ- ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτιλήχθησαν στα Βίλια στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ειδυλλιακό και την ΑΕ Ζεφυρίου. Συγκεκριμένα στο 92′ του αγώνα ο Γκιόκας και ο Μουράτογλου έπαιξαν ξύλο με αποτέλεσμα αμφότεροι να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια ο τελευταίος δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να ρίξει μπουνιά και στο Δουδέση.
του Χρήστου Νύκταρη
Στην συνέχεια, υπήρξε εισβολή φιλάθλων της ομάδας των Βιλίων στον αγωνιστικό χώρο ενώ βλέποντας το χάος ο διαιτητής Μπούρδος αποφάσισε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αρχηγός του Ειδυλλιακού, Δρίκος δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνα.
Μέσα σε όλα αυτά έγινε και ματς το οποίο για την ιστορία ήταν 2-2 μέχρι το σημείο της διακοπής του με τον Ιορδανίδη στο 5′ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς με τους Κακοσίμο στο 26′ και Δρίκο στο 55′. Ο Ιωσηφίδης με πέναλτι στο 66′ ισοφάρισε για την ΑΕ Ζεφυρίου, φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ρούσσης για χέρι.
ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ: Βανδώρος, Ρούσσης, Κακοσίμος Ε.,Πέτρου, Λογγοράκης, Γκιόκας,. Κακοσίμος Γ., Λιώρης (58′ Κατσανέας), Δρίκος, Δουδέσης(68′ Πετρίτσης), Ριζάι
ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Κολιάκης, Βασιλείου (58′ Κουτσιούμπας), Νασάι, Πουλικίδης, Μουράτογλου, Κατσαρός, Ρεφενδάριος (86′ Σφακιανάκης), Μηλούλης, Ιωσηφίδης, Ιορδανίδης, Ράγγος (78′ Χαϊνούτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου