Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών βράβευσε τον αθλητή Παπαδάτο Αλέξανδρο και τον προπονητή του Αποστόλου Νικόλαο, για την επιτυχία της κατάκτησης της 2ης θέσης στην Ολυμπιάδα Κωφών τον Ιούλιο του 2013.
Στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η Ε.Ο.Α.Κ. προχώρησε σε βραβεύσεις των αθλητών μελών της, που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Κωφών καθώς και κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Αλέξανδρος κατέκτησε το μοναδικό μετάλλιο της ελληνικής αποστολής στην Ολυμπιάδα και δικαίως η βράβευση του ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον.
Το γεγονός της τιμής των δύο μελών της ομάδας μας είναι πολύ σημαντικό καιαναδεικνύει το γενικότερο κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου, τόσο για την περιοχή μας όσο και για τον χώρο της Πάλης.
Ο προπονητής του Αποστόλου Νικόλαος κατά τη βράβευσή του, αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την τιμή που τους έκανε, εξήρε το ήθος και την υπερπροσπάθεια που κάνει καθημερινά ο Αλέξανδρος, ο οποίος πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους αθλητές.
Το σύλλογο μας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων και μέλος της Επιτροπής Γονέων Πουρλίτη Αλεξάνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου