Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΛΙΤΖ ΤΗΣ ΔΗ.ΚΕ.Π. ΣΤΟ ΚΑΦΕ "ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ" ,

Σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο φιλοξενήθηκε τον 1ο τουρνουά μπλίτζ του διοργανώθηκε απο το ΔΗ.ΚΕ.Π. Ανω Λιοσίων σε συνεργασία με την καφετέρια «Πλατεία και άλλα» που ανέλαβε την χορηγεία των επάθλων και διέθεσε την αίθουσα στην οποία διεξήχθησαν οι αγώνες.Συμμετείχαν 39 σκακιστές που αψήφησαν τον κάυσωνα και μας τίμησαν με την παρουσία τους.Τις απονομές έκανε ο Κος Νικόλαος Λιόσης ιδιοκτήτης της επιχείρησης.
Στην πρώτη θέση έπειτα από 9 γύρους με 7,5 βαθμούς ο Παπασημακόπουλος Αλέξανδρος του ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ.
2ος Ο Μαναγκάτζε Νικολόζ του ΦΟ ΝΕΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ επίσης με 7,5 βαθμούς
3ος ο Μίχος Θωμάς της Α.Ε.Κ. με 7 βαθμούς , 
4ος Ο Νικολάου Γιώργος του ΣΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ με 6,5 βαθμούς
5ος ο Κάγκας Κωνσταντίνος του ΔΗ.ΚΕ.Π. Ανω Λιοσίων με 6 βαθμούς (καλύτερα κριτήρια σε ισοβαθμία με Κωνσταντέλια Κωνσταντίνο του ΣΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ και Κορρέ Βαγγέλη του ΔΗ.ΚΕ.Π. ΑΝΩ Λιοσίων).
1η γυναίκα η Χριστοδουλάκη Αντωνία του ΕΟΑΟ «Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ» ΝΙΚΑΙΑΣ 
1ος Έφηβος Ο Αλεξιάδης Χρήστος της ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Διαιτητής κληρώσεων o Παυλής Αντώνης και Επικεφαλής διαιτητής στον χώρο των αγώνων o Κομνηνός Νίκος τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την ιδιαίτερη συνεισφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Τέλος όμως να ευχαριστήσουμε τον Κο Λιόση Νικόλαο απο την καφετέρια «καφέ πλατεία και άλλα» για την οικονομική και όχι μόνο υποστήριξη της εκδήλωσης καθώς και την Κα Πιτέλη Σίσσυ που ανέλαβε σε συνεργασία με το ΔΗ.ΚΕ.Π. την επιμέλεια της διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου