Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/6 Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ BASKET

Αναλυση των ομαδων : Κουλουβαχατα Vs Παλαιμαχων Ανω Λιοσιων
απο το Age Of Basketball.
ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ – ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Κουλουβάχατα και Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων συνθέτουν ένα ιδιαίτερο ζευγάρι στην οκτάδα. Τα Κουλουβάχατα πηγαίνουν τρένο από την αρχή της σεζόν και προβάλλουν ως ένα από τα ισχυρότερα φαβορί για το φάιναλ φορ, με τους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων να δείχνουν στα δύσκολα ότι μπορούν να βρουν τον τρόπο να βγουν στον αφρό. Στην κανονική περίοδο τα Κουλουβάχατα τερμάτισαν 1α στον ΣΤ όμιλο με 21-1, ενώ οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων είχαν 15-5 και βρέθηκαν στην 3η θέση του Α ομίλου.
Στα Playoffs τα Κουλουβάχατα είχαν 6-1 στον όμιλό τους και τερμάτισαν στην 1η θέση, με τους Παλαίμαχους Άνω Λιοσίων να έχουν 4-3 και να βρίσκονται στην 3η θέση. Πάντως, το κρίσιμο τελευταίο τους παιχνίδι το πήραν και μαζί του και την πρόκριση. Στους «16» τα Κουλουβάχατα πέρασαν με 2-0 από τους πολύ δυνατούς Zeppelin, κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια με διψήφια διαφορά. Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική σειρά, οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων ξεκίνησαν με θεαματική νίκη επί των Ready 2 fire, ηττήθηκαν στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά στο do or die πήραν την πρόκριση από τους περσινούς πρωταθλητές του 2ου γκρουπ.
Τα Κουλουβάχατα σκόραραν 66.4 πόντους στους ομίλους των Playoffs και δέχονταν 56.2, ενώ στην κανονική περίοδο σκόραραν υψηλότερα. Βέβαια, στα νοκ άουτ των «16» το 66-46 του πρώτου αγώνα με τους Zeppelin έδειξε ότι νιώθουν άνετα και σε χαμηλά σκορ και ότι μπορούν να κρατήσουν κάτω από τους 50 πόντους μια πολύ δύσκολη ομάδα, ενώ στο δεύτερο ματς έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές, σκοράροντας 75 πόντους.
Τα Κουλουβάχατα είχαν τον Κοτίνη πρώτο σκόρερ στο ρόστερ τους στην κανονική περίοδο, με τον Καραγιάννη να τον συνεπικουρεί στη ρακέτα και μαζί να δημιουργούν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Ο Κουμεντάκης με τον Κοκονίδη έδιναν άλλη όψη στην επίθεσή τους, εξίσου αποτελεσματική, ενώ στην περιφέρεια ο Καπέλης με τον Τσιλάβη κρατούσαν τα ηνία. Ο Χρυσικόπουλος με τον Χρηστάκο, τον Μπάιλαν και τον Παπαδόπουλο, ανέβαζαν πολύ το σκορ της ομάδας, έδιναν λύσεις στα Κουλουβάχατα και ανέβαζαν πολύ το σκορ και τις επιλογές της ομάδας.
Οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων στους ομίλους των Playoffs σκόραραν ιδιαίτερα ψηλά, 66,9 πόντους ανά αγώνα, ενώ δέχονταν 65.0 ανά ματς. Στα νοκ άουτ τους είδαμε να μένουν πάνω από τους 60 πόντους και στα τρία παιχνίδια με τους Ready 2 fire, στο πρώτο ματς έβαλαν 74 πόντους, ενώ δέχτηκαν στα δύο από τα τρία λιγότερους από 60 πόντους.
Ο Βασιλείου οδηγούσε την ομάδα του στο σκοράρισμα, μαζί με τον Παπαπροκοπίου τρυπούν τις αντίπαλες άμυνες. Ο Κοσμίδης με τον Κολιό και τον Νίκα πρόσφεραν πολύτιμες λύσεις, όπως άλλωστε και ο Γαλανάκης με τον Σαρικάκη, αλλά και ο Δήμος, με τους Παντελάκη, Καλαλέ, Παπαθανασίου και Συκαρά να βγάζουν ενέργεια, που τόσο μέτρησε στο να φτάσουν ως εδώ οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων.
Πού θα κριθεί η σειρά; Στο αν τα Κουλουβάχατα θα επιβάλλουν τον γρήγορο επιθετικά ρυθμό τους, ο οποίος αφήνει να φανεί το ταλέντο τους. Στο αν οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων θα καταφέρουν να ελέγξουν τη ρακέτα τους και τα πιο αθλητικά κορμιά των αντιπάλων τους. Στα ριμπάουντ, στα μακρινά σουτ, στο πόσο ψηλά θα πάει ο αγώνας, καθώς σε μεγάλα σκορ τα Κουλουβάχατα, λέει η λογική, έχουν πλεονέκτημα. Στο αν θα μπορέσουν οι Παλαίμαχοι Άνω Λιοσίων να περιορίσουν επιθετικά μια ομάδα που μοιάζει με Λερναία Ύδρα στις επιλογές της. Στο πώς θα αντιδράσει η άμυνα των Κουλουβάχατων στο δυναμισμό των παικτών των Παλαίμαχων Άνω Λιοσίων.
Δευτερα 23/6 στις 9μμ ο αγωνας Παλαιμαχοι Ανω Λιοσιων - Κουλουβαχατα στο κλειστο γηπεδο Ζωφριας!!!
Δωδεκαδα: 
Βασιλειου Τ, Γαλανακης Α, Δεληγιωργης Μ, Καλαλες Π, 
Κολιος Δ, Κοσμιδης Η, Νικας Χ, Παπαθανασιου Θ, Παπαπροκοπιου Δ, Σαρικακης Ι, Συκαρας Γ, Τσατοβ Γ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου