Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Οι προπονητές Γ. Μαύρος  και Ζ. Ιωάννου ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν (διοργανωτές - γονείς - προσωπικό ξενοδοχείου - διαιτητές - φιλάθλους ) στο τουρνουά SOCCER CUP 2014 THNOS.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και στους προπονητές τους. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Cosmos P. για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Συγχαρητήρια στην ομάδα του παιδικού τμήματος του Ακράτητου  για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Η παρουσία των παιδιών της ομάδας μας σε όλη την διάρκεια, από την αναχώρηση έως και την επιστροφή ήταν άψογη.
Τα παιδιά με την συμπεριφορά τους και την εικόνα που έδειξαν, πήραν 1η θέση ως εκπρόσωποι του σωματείου Α.Π.Ο Ακράτητος. Αυτό θεωρούμε ότι είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε θέση σε ένα τουρνουά.
Η διοίκηση και οι προπονητές της ακαδημίας του Ακράτητου έχουν ως πρώτο στόχο την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την δημιουργία σωστών ποδοσφαιρικών χαρακτήρων. Θέλουμε αργότερα που τα παιδιά θα ενηλικιωθούν, παίξουν ή όχι ποδόσφαιρο το πέρασμα τους από τον Ακράτητο να τους βοηθήσει και εκτός γηπέδου, στην ζωή.ΠΗΓΗ MEGARA ORG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου